Om KS-Auto Gruppen

KS-Auto Gruppen – fire ess i en ny kortstokk

Bak KS-Auto Gruppen står fire av Oslos mest sentrale verksteder for bil innenfor hvert sitt fagfelt. Til sammen utgjør vi et faglig fellesskap du ikke finner andre steder. Velger du å bli totalkunde hos gruppen, får du romslige fordeler når motoren din krangler eller bilen skal ha service, ved små og store bulker, lakkskader og opplakkering, samt Mercasol rustbeskyttelse med opptil 15 års garanti!

Dette er medlemmene i KS-Auto Gruppen

Kåret til landets beste i flere år

Karosseri Spesialisten

Helt siden 1995 har Karosseri Spesialisten betjent det sentrale Østlandsområdet med karosserireparasjoner av absolutt alle slag. Fagfeltet vårt har endret seg voldsomt på disse årene; ikke minst har myndighetenes krav til prosedyrer, lover og regler, samt nye materialer, manualer og verktøy økt kravene til nøyaktighet og kompetanse. Vi har valgt å satse sterkt på å holde våre ansatte oppdatert – og det har lønt seg.
– Vi satser på et godt miljø – både for folk og byNår det gjelder byen og nærmiljøet der vi holder til, har vi satset såpass hardt på gjenvinning, gjenbruk og miljøvennlige løsninger at vi er registret som Miljøfyrtårn. Og det er vi stolte av! Vi er også stolte av lav gjennomtrekk i arbeidsstokken, noe som viser at også arbeidsmiljøet er sterkt.

Når det er sagt, er det klart at moderne tider med nye materialer, overgang til databaserte verktøy og nye miljøkrav til lokaler, lakktyper og fyllmaterialer har gjort etterutdanning og HMS-satsing svært aktuelt. Når dette går hånd i hånd får man en bedrift som er god å jobbe i og som er blitt mer attraktiv både for ansatte og kunder.

Profesjonelt bilverksted for alle slags biler

Bertram Auto Kvikk

Bertram Auto Kvikk er et av Østlandets rimeligste merkeverksteder for SsangYong, og har 40 års erfaring med reparasjoner og service på Hyundai og Mercedes-Benz, samt andre bilmerker. Vi har det siste i diagnose- og testutstyr, og tar både mekaniske og elektroniske reparasjoner og justeringer på bilen din.

– Et MECA Bilverksted kjedemedlem

MECA er en verkstedkjede for alle ”vanlige” biler her til lands. Vi byr på døgnåpen timebestilling, fleksibel betalingsløsning med MECA konto og MECA Veihjelp inkludert når du har bilen på service hos oss. Omfattes bilen din av garantier, fortsetter de å virke etter et besøk hos oss. Grunnen er bl.a. at vi følger det enkelte bilmerkes manualer og retningslinjer for kvalitet på reservedeler.

Et lite sluttpoeng: Vi tilbyr oljeskift med filterskift på automatiske girkasser. Har bilen din fått noen kilometer på baken, kan det lønne seg med et slikt skift …

Lakkering har vært i rivende utvikling siden 1997

Autolakk Service

1997 var året Autolakk Service ble etablert – den gangen var vi tre kollegaer, i dag er vi seks heltidsansatte billakkerere med fra fire til 35 års erfaring. Det meste har endret seg siden vi startet opp. Kravene til lakktypene, utslippene, rensing av ”atmosfæren” og beskyttelse av lakkerere, samt nye karosserityper med plast og aluminium. På grunn av stadig opplæring har vi alltid ligget i fremkant.

Kort sagt er Autolakk Service et profesjonelt lakkeringsverksted som like gjerne lakker motorsykler, kjøkkeninteriør og båter, samt står for industri- og billakkering.

Antirustbehandling med produkter fra og for Norden!

Kampen Antirussenter

Kampen Antirustsenter benytter det svenske rustbehandlingsmerket Mercasol, utviklet og produsert spesielt for våre krevende nordiske forhold. Alle biler – også din – vil ruste hvis de ikke behandles så snart som mulig etter at de er tatt inn som nye til Norge. Varme- og kuldesvingninger, saltbruk, slitasje fra strøsand og mellomgode underlag – alt er med på å gjøre bilhold til en risikosport. Hos Kampen Antirustsenter behandler vi alle hulrom og ”gjemte” overflater, i tillegg til å foreta en grundig ettersjekk når bilen din har vært behandlet.

– Opptil 15 års rustforsikring

Vi tilbyr 15 års garanti mot gjennomrusting hvis bilen din bli rustbeskyttet før det har gått to år etter registrering. I tillegg må du følge vårt oppfølgingsprogram der bilen tas inn hvert tredje/fjerde år. Selv om bilprodusentene hevder at understellet er galvanisert, blir den galvaniske hinnen utsatt for mekanisk slitasje, og er sjelden tykk nok til å stå imot i lengden. Vår behandling legger igjen et tykt lag som ikke slites vekk av grus og is.